Search
Close this search box.

Crescent är ett svenskt varumärke som grundades 1887 och är känt för att erbjuda högkvalitativa cyklar för både stad och landsväg. På senare tid har Crescent också börjat erbjuda elcyklar, som har blivit alltmer populära bland cyklister som vill ha en bekvämare och mer effektiv cykeltur.

Varför ska man välja en Crescent elcykel?

Crescent elcyklar är kända för sin pålitlighet och höga kvalitet. De har ett brett utbud av modeller som är utformade för olika typer av cykling, från stadskörning till längre turer och pendling. Här är några skäl till varför Crescent elcyklar är ett bra val:

Topplista Crescent Elcyklar

Här är vår topplista över de fem bästa Crescent-elcyklarna, som kombinerar stil, prestanda och användbarhet på ett imponerande sätt.

1. Elmi, 3-vxl
Pris: Från 20 995 SEK
Elmi är nästan som en vanlig 3-växlad damcykel med modern design och lågt insteg. Den är perfekt för stadscykling med sina roterbara framhjul och stabila bromssystem.

Crescent Elmi

2. Elina, 7-vxl
Pris: Från 21 995 SEK
Elina är Sveriges mest sålda elcykel och med god anledning. Dess enkla design och kraftfulla elmotor gör cyklingen till en ren fröjd. Med avtagbart batteri och smarta funktioner är den både praktisk och stilren.

Crescent Elina

3. Elis, 8-vxl
Pris: Från 26 995 SEK
Elis kombinerar sportig geometri med en kraftfull elmotor. Den är lika bekväm som en hybridcykel men erbjuder ändå imponerande prestanda. Perfekt för långa pendlingar eller avkopplande turer.

4. Elda 20S, 10-vxl
Pris: Från 34 995 SEK
Elda är den perfekta cykeln för dig som vill börja cykelpendla. Med sin eleganta design och kraftfulla batteri integrerat i ramen, är den både praktisk och stilfull. Den är också fullt utrustad med alla nödvändiga tillbehör för en bekväm cykeltur.

5. Elgar 10 29” FS 1-12 vxl
Pris: Från 89 995 SEK
Elgar 10 är en elassisterad mountainbike i en klass för sig. Med sin robusta konstruktion och kraftfulla motor tar den dig över alla terränger med lätthet. Oavsett om det är branta backar eller tuffa nedförsbackar, klarar Elgar 10 utmaningen.

Crescent Elgar