Search
Close this search box.

Utforska det omfattande sortimentet av Hamax-produkter hos Elcykel24 och förbättra din cykelupplevelse med innovativa och säkra tillbehör. Med en imponerande bedömning på 4.6 av 5 baserat på 416 recensioner erbjuder Hamax pålitliga produkter för dig och din familj. Här är några av de framstående produkterna från Hamax:

Cykelvagnar och Tillbehör

1. Outback Cykelvagn Grön

Hamax Outback Cykelvagn i Grön är det perfekta valet för familjer som vill kombinera cykelturer med bekvämlighet och säkerhet. Passar för två barn och har justerbar fjädring för en smidig åktur.

2. Jogginghjul kit för Outback

Gör din Hamax Outback Cykelvagn ännu mångsidigare med Jogginghjul kit. Perfekt för löpning med vagnen och ger extra flexibilitet.

3. Caress Barnsits med Pakethållarfäste CE Vit/Grå/Svart

Hamax Caress Barnsits erbjuder komfort och säkerhet för ditt barn under cykelturen. Den har ett pakethållarfäste och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

4. Outback One Cykelvagn Grön

Outback One är den perfekta cykelvagnen för dig som vill ha samma kvalitet som Outback, men för ett barn. Den har gott om utrymme och är lätt att manövrera.

5. Siesta Barnsits med Ramfäste Grå/Svart

Hamax Siesta Barnsits med Ramfäste erbjuder justerbar lutning för att ge ditt barn den mest bekväma åkturen. Sitsen har även en sovposition för extra flexibilitet.

Tillbehör för Cykelvagnar och Barnsitsar

6. Extra Fäste för Cykelvagn

Ett extra fäste för cykelvagnen ger dig flexibilitet att enkelt flytta vagnen mellan cyklar utan problem.

7. Joggerkit för Breeze

Gör din Hamax Breeze Cykelvagn till en joggingvagn med detta praktiska kit för löpning och aktiviteter.

Hamax strävar efter att erbjuda pålitliga och säkra produkter för dig och ditt barn. Utforska deras sortiment hos Elcykel24 och upplev en ny nivå av bekväma och säkra cykeläventyr.