Sök
Stäng denna sökruta.

Monark Sture 7-vxl

Monark Sture 7-vxl är en elcykel som sticker ut både designmässigt och prestandamässigt. Med sin stilrena och eleganta ram, moderna teknik och genomtänkta detaljer är Sture en stark kandidat för den som söker en elcykel som är både funktionell och snygg. Cykeln kombinerar klassisk herrcykeldesign med moderna komponenter och smart eldrift för att skapa en optimal cykelupplevelse.

Den starka EGOING centermotorn ger dig all den hjälp du behöver, och det slimmade 400 Wh-batteriet, som är integrerat och låsbart, räcker för många mil av cykling. LCD-displayen på styret ger dig en tydlig översikt över cykelns status, som hastighet, effektläge och batterinivå.

Sture är en komplett utrustad elcykel som levereras med alla praktiska tillbehör som behövs för daglig användning. Cykeln är utrustad med fram- och bakbelysning, godkänt ramlås och reflexdäck för att öka synligheten i mörker. Dessutom har den 7 växlar från Shimano Nexus, fotbroms bak och hydraulisk skivbroms fram, vilket ger både säkerhet och smidig växling. En smart detalj är det medföljande Roll-up-bandet som ser till att dina byxor hålls fria från kedjan.

En annan praktisk funktion är AVS-fästet på den bakre pakethållaren, vilket gör det enkelt att fästa och ta av väskor och korgar med ett enda klick. Detta gör cykeln perfekt för den som pendlar eller gör ärenden runt staden.

Detaljerade Specifikationer

Specifikation Detaljer
Ram Aluminium
Växelsystem Shimano Nexus 7-vxl Clickreglage
Bromsar Bak: Navbroms, Fram: Hydraulisk skivbroms från Shimano
Motor EGOING centermotor
Effektläge Styrs via LCD-display på styret
Batteri 400 Wh, integrerat och låsbart
Vevparti EGOING 44T, 170 mm med roterande kedjeskydd
Styrstam Aluminium 25,4/280 mm, justerbar 90-150°, längd 90/110 mm
Styre Aluminium, 600 mm brett
Sadelstolpe Aluminium, silver 27,2×300 mm
Sadel Spectra Recta Brun
Pakethållare AVS-system, smart fäste för väskor och korgar
Belysning Integrerad fram- och bakbelysning
Däck Reflexdäck för ökad synlighet
Lås Godkänt ramlås
Vikt Cirka 24 kg
Tillbehör Roll-up-band för byxskydd

Funktioner och Fördelar

  • Modern och stilren design: Sture har en slank och elegant ram med genomtänkta detaljer som ger cykeln ett distinkt och tidlöst utseende.
  • Effektiv eldrift: EGOING centermotor ger smidig och kraftfull elassistans som gör att varje tur känns lätt, oavsett om du cyklar i stadstrafik eller på landsvägar.
  • Lång räckvidd: Det 400 Wh stora batteriet ger lång räckvidd och kan enkelt tas av och laddas separat.
  • Komplett utrustad: Sture levereras med alla praktiska tillbehör som belysning, lås, reflexer och ett praktiskt Roll-up-band för att hålla kläderna fria från kedjan.
  • Säkerhet och komfort: Med 7-växlade Shimano Nexus-växlar, fotbroms bak och hydraulisk skivbroms fram får du en säker och bekväm cykelupplevelse.
  • Smart pakethållare: AVS-fästet gör det enkelt att snabbt fästa eller ta bort väskor och korgar.

Elektriskt System

Monark Sture är utrustad med en EGOING centermotor, vilket ger en naturlig känsla av cykling med assistans som är proportionell mot ditt tramptag. Den LCD-displayen på styret ger full kontroll över assistansnivå och batteristatus. Det 400 Wh-batteriet är låsbart och integrerat i ramen, vilket både skyddar det från stöld och håller cykelns design strömlinjeformad.

Sammanfattning

Monark Sture 7-vxl är en pålitlig, stilren och välutrustad elcykel som passar den moderna stadscyklisten. Med sin eleganta design, starka motor och praktiska funktioner som AVS-systemet och Roll-up-bandet, är Sture det perfekta valet för både pendling och fritidscykling. Säkerheten är högt prioriterad med nav- och skivbromsar samt robusta reflexdäck, vilket gör den till en trygg cykel för alla väder och ljusförhållanden.

26995,00 kr

Kundbetyg

5/5

"Kanonbra kampanj och bra och utförliga produktbeskrivningar."

5/5

“Supersnabb leverans och snabb på att svara på mejl gällande elcykeln jag köpte. "