Sök
Stäng denna sökruta.

Monark Karl 8-vxl

Monark Karl 7-vxl är en elcykel som förenar klassisk design med modern funktionalitet. Inspirerad av både traditionella Monark-modeller och herrcyklar från Danmark och Holland, erbjuder denna elcykel en stilren kombination av estetik och prestanda. Den dubbla ramen och den robusta frammonterade pakethållaren ger cykeln en solid och pålitlig känsla, medan den kraftfulla elmotorn från Egoing gör varje cykeltur smidig och bekväm.

Karl 7-vxl är perfekt för dig som vill ha en pålitlig pendlingscykel, men som också uppskattar design och komfort. Denna elcykel är utrustad med en centermonterad motor och ett 11,6 Ah batteri integrerat i den bakre pakethållaren, vilket ger ett elegant och strömlinjeformat utseende. Motorstyrningen sköts enkelt via en LED-display på styret, där du kan välja effektläge och se batterinivån.

Förutom en kraftfull eldrift är cykeln även utrustad med sju Shimano Nexus-växlar, fotbroms bak och hydraulisk skivbroms fram. Den välstoppade sadeln och de ergonomiska komforthandtagen bidrar till en bekväm körställning och gör att du kan cykla längre sträckor utan att tröttna. Cykeln är dessutom utrustad med praktiska tillbehör som lås, belysning, skärmar och stöd, vilket gör den redo för både stadskörning och längre turer.

Detaljerade Specifikationer

Specifikation Detaljer
Ram Aluminium
Växelsystem Shimano Nexus 7-vxl Vridreglage
Bromsar Bak: Navbroms, Fram: Hydraulisk skivbroms från Shimano
Motor EGOING centermotor
Effektläge Styrs via LED-display på styret
Batteri 11,6 Ah, integrerat i den bakre pakethållaren
Vevparti EGOING 44T, 170 mm med roterande kedjeskydd
Styrstam Aluminium/rostfritt stål
Styre Aluminium, 630 mm brett
Sadelstolpe Aluminium, silver 27,2×350 mm
Sadel Spectra Recta Brun
Belysning Integrerad fram- och bakbelysning
Däck Reflexdäck för synlighet i mörker
Pakethållare Fram och bak, båda i aluminium
Stöd Robust aluminiumstöd
Lås Godkänt ramlås
Vikt Cirka 25 kg

Funktioner och Fördelar

  • Klassisk design med moderna influenser: Monarks tradition av hållbarhet och kvalitet kombineras här med inspiration från dansk och holländsk cykeldesign.
  • Kraftfull centermotor: Egoing-systemet ger kraften du behöver och anpassar assistansen efter ditt tramptag.
  • Bekvämt och ergonomiskt: En välstoppad sadel och komforthandtag ger hög komfort även vid längre cykelturer.
  • Fullt utrustad: Karl kommer med skärmar, lås, belysning, pakethållare och stöd som standard – redo för alla dina vardagsbehov.
  • Hög säkerhet: Hydrauliska skivbromsar fram och navbroms bak ger dig full kontroll i alla situationer.
  • Integrerat batteri: Det snyggt integrerade batteriet ger både estetisk och praktisk fördel genom att hålla tyngdpunkten låg och cykeln välbalanserad.

Elektriskt System

Monark Karl är utrustad med ett Egoing elassistanssystem, vilket innebär att du enkelt kan justera hur mycket hjälp du vill ha från motorn via en LED-display på styret. Den centermonterade motorn på cykeln ger en naturlig cykelupplevelse där assistansen är proportionell mot hur hårt du trampar. Batteriet på 11,6 Ah ger tillräckligt med kraft för långa cykelturer utan att behöva laddas ofta, och det är enkelt att ta med in för laddning tack vare dess avtagbara design.

Sammanfattning

Monark Karl 7-vxl är en robust, bekväm och elegant elcykel för den moderna pendlaren eller fritidscyklisten som vill ha en kombination av stil och funktionalitet. Cykeln är lika lämplig för stadens gator som för längre turer på landsväg, och dess välbalanserade elektriska system gör att du alltid kan känna dig trygg och avslappnad bakom styret.

Denna cykel ger en utmärkt kombination av komfort, prestanda och stil, vilket gör den till ett perfekt val för både vardagspendling och fritidscykling.

26995,00 kr

Kundbetyg

5/5

"Kanonbra kampanj och bra och utförliga produktbeskrivningar."

5/5

“Supersnabb leverans och snabb på att svara på mejl gällande elcykeln jag köpte. "