Search
Close this search box.
monark

Monark har varit en av de mest välkända cykelvarumärkena i Sverige sedan företaget startades i Varberg 1908. De erbjuder idag ett brett utbud av elcyklar med olika modeller och funktioner som passar alla sorters cyklister.

Vad som särskiljer Monark elcyklar från andra varumärken är deras höga kvalitet, pålitlighet och gedigna svenska design. Deras elcyklar är också utrustade med högkvalitativa komponenter från ledande tillverkare som Shimano och Bosch, vilket garanterar en säker och effektiv åktur.

Topplista Monark elcyklar

Med vårt fokus på att erbjuda kunder de bästa elcyklarna på marknaden, har cyklisterna på Elcykel24 genomfört omfattande tester för att identifiera de mest framgångsrika modellerna av Monarks elcyklar. Testerna har gjorts vid olika tidpunkter på året. Nedan presenterar vi de bästa Monark elcyklarna på marknaden idag.

  1. Karl 7-vxl
Karl-7-vxl

2. Sture 7-vxl

Sture-7-vxl

3. Karla 7-vxl

Karla-7-vxl

4. Nytan 7-vxl

Nytan-7-vxl

5. Delbar, 3-vxl

Om du är på jakt efter en pålitlig, praktisk och högkvalitativ elcykel är Monark ett utmärkt val. Och genom att köpa en Monark elcykel via vår hemsida kan du dessutom dra nytta av rabatter och erbjudanden. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.