Sök
Stäng denna sökruta.

Introduktion

RideMovi är ett innovativt och hållbart transportsystem som erbjuder enkla och miljövänliga alternativ för stadsresor. Med fokus på cyklar, elcyklar och elscooters har RideMovi etablerat sig som en pålitlig partner för dem som vill minska sin klimatpåverkan och samtidigt njuta av smidig och bekväm transport.

Varför RideMovi?

  1. Hållbarhet: RideMovi är engagerade i att minska koldioxidutsläppen och främja en grönare framtid. Genom att använda cyklar och eldrivna fordon minskar du din miljöpåverkan.
  2. Bekvämlighet: RideMovi-appen gör det enkelt att hitta och hyra fordon. Med ett enkelt klick kan du låsa upp en cykel eller elscooter och börja din resa.
  3. Flexibilitet: RideMovi erbjuder stationeringsfri mobilitet. Du kan hämta och lämna fordon var som helst inom det täckta området.

Hur Fungerar Det?

  1. Registrering: Ladda ner RideMovi-appen från Google Play eller App Store. Registrera dig med din e-postadress och skapa ett lösenord.
  2. Hitta Forodon: Öppna appen och se tillgängliga cyklar, elcyklar och elscooters i närheten. Använd kartan för att hitta det närmaste fordonet.
  3. Lås Upp: Skanna QR-koden på fordonet med appen för att låsa upp det. Nu är du redo att rulla!
  4. Återlämning: När du är klar med din resa, parkera fordonet på ett lämpligt ställe och lås det med appen.