Sök
Stäng denna sökruta.

MOVS: Enkla och smidiga månadsabonnemang för långtidsuthyrning av lätta fordon som elcyklar och elmopeder. I abonnemanget ingår även hjälm, lås och MOVS Butler Service samt regelbundet underhåll. 

MOVS Elcyklar: Urban Frihet och Exceptionell Stil

MOVS erbjuder exklusiva elcyklar som är designade i Sverige. Dessa elcyklar kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Här är några höjdpunkter:

  1. Nörd: Vår vision när vi designade Nörd var att skapa den ultimata urbana elcykeln – en avskalad och intuitiv körupplevelse med fokus på design och innovation. Med MOVS Intuition E-drive System, ett system med samspel mellan motor, batteri och kontrollkrets, tar Nörd MOVS-upplevelsen till en helt ny nivå.
  2. Ergo: Ergo är en 7-växlad elcykel som erbjuder komfort och prestanda. Den är perfekt för stadsliv och ger dig friheten att rulla fram på gatorna med lätthet.
  3. Comfort: Även Comfort är en 7-växlad elcykel, men den är ännu mer prisvärd. Den är designad för stadsliv och ger dig en smidig och bekväm körupplevelse.

Medlemskap och Förmåner

Kundrecensioner

Våra medlemmar är nöjda med MOVS:

Sammanfattning

MOVS erbjuder enkla och hållbara lösningar för urbana resor. Med våra exklusiva elcyklar och medlemskap kan du njuta av friheten att rulla fram i staden med stil och komfort. Beställ din MOVS-elcykel idag och upplev den nya nivån av urban mobilitet! 🚲✨