Search
Close this search box.

Electra är synonymt med stil och innovation inom cykelvärlden och erbjuder en rad elcyklar och tillbehör som sticker ut och ger en unik cykelupplevelse. Med tusentals cyklar i lager och högkvalitativa produkter med betyget 4.6 av 5 baserat på 416 recensioner, är Electra det perfekta valet för cyklister som värdesätter både form och funktion. Utforska deras sortiment nedan:

Elcyklar – Perfektion i Rörelse

1. Cruiser Go! Step-Over

Electra Cruiser Go! är en elcykel som kombinerar avslappnad elegans med kraftfull prestanda. Med sin snygga design och pålitliga eldrift är den ett utmärkt val för dem som söker komfort och stil på sina cykelturer.

2. Townie Go! 7D EQ Step-Thru

Townie Go! 7D EQ Step-Thru är en elektrisk stads- och pendlarcykel som ger en smidig och bekymmersfri cykelupplevelse. Perfekt för stadskörning och daglig pendling.

Tillbehör – Stil och Funktionalitet

3. Honeycomb Low Profile Bakkorg

Electra Honeycomb Low Profile Bakkorg ger extra lagringsutrymme med stil. Perfekt för att transportera dina ägodelar medan du behåller cykelns eleganta utseende.

4. Domed Ringer Frenchie

Lägg till en personlig touch till din cykel med Electra Domed Ringer Frenchie. En ringklocka som kombinerar stil och funktionalitet.

5. All Weather Woven Bakkorg

Den vattentåliga Electra All Weather Woven Bakkorg är idealisk för alla typer av väderförhållanden och ger ett hållbart och stilfullt lagringsalternativ.

6. Go! Mips Hjälm

Go! Mips Hjälm erbjuder avancerad säkerhet och komfort. Med MIPS-teknologi (Multi-Directional Impact Protection System) ger den extra skydd vid en olycka.

Electra sätter en ny standard för stil och funktionalitet inom elcyklar och tillbehör. Utforska deras sortiment hos Elcykel24 och låt din cykelupplevelse bli en kombination av komfort och elegans.