Search
Close this search box.

Crankbrothers är känt för att erbjuda högkvalitativ cykelutrustning som förbättrar din cykelupplevelse. Med tusentals cyklar i lager och ett brett sortiment av produkter i olika avdelningar är Crankbrothers ett pålitligt varumärke för cyklister som söker tillförlitlig och prestandaoptimerad utrustning. Upptäck några av deras toppprodukter nedan:

Plattformspedaler för Optimal Kontroll

1. Stamp 1 Small Plattformspedaler

2. Stamp 1 Large Plattformspedaler

Crankbrothers Stamp 1 Plattformspedaler erbjuder en perfekt kombination av grepp och hållbarhet. Den platta designen ger optimal kontroll och är idealisk för mountainbikecyklister som kräver hög prestanda i alla terränger.

3. Stamp 2 Small Pedaler

Stamp 2 Small Pedaler tar plattformspedaler till nästa nivå med förbättrad prestanda och lättare konstruktion. Utrusta din cykel med dessa pedaler för att ta dig an utmanande terränger med självförtroende.

Mångsidiga Pedaler för Allsidig Cykling

4. Mallet 3 Pedaler

Crankbrothers Mallet 3 Pedaler är idealiska för cyklister som vill ha mångsidighet. Dessa pedaler är konstruerade för att ge optimalt grepp och kontroll både vid cykling och vid terrängcykling.

Smarta Tillbehör för Varje Cykeltur

5. Gem S Minipump

Crankbrothers Gem S Minipump är det perfekta verktyget för nödsituationer. Lätt att bära med sig och enkel att använda för att hålla dina däck optimalt uppumpade under dina cykelturer.

6. Multiverktyg M13

Crankbrothers Multiverktyg M13 är en kompakt och mångsidig lösning för underhåll och reparationer under dina äventyr. Ett oumbärligt verktyg för varje cyklist.

7. Multiverktyg M20

För den som söker ännu fler funktioner och möjligheter är Multiverktyg M20 ett utmärkt val. Med flera verktyg i ett är det en praktisk följeslagare på vägen.

Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, erbjuder Crankbrothers pålitlig och innovativ cykelutrustning för att förbättra din cykelupplevelse. Utforska deras sortiment hos Elcykel24 och ta din cykeltur till nästa nivå med högkvalitativa produkter från Crankbrothers.