Sök
Stäng denna sökruta.

Cargobike, ett varumärke som representerar högkvalitativa lastcyklar, är en idealisk följeslagare för dem som söker praktiska och hållbara lösningar för sina transportbehov. Hos Elcykel24 hittar du ett brett utbud av Cargobike-produkter som passar olika användningsområden. Utforska deras sortiment och upptäck varför Cargobike är ett pålitligt val för den moderna cyklisten.

Delight – En Mångsidig Lastcykel

Pris: 38 995 kr

Cargobike Delight är en lastcykel som kombinerar elegans med funktionalitet. Med utmärkt lastkapacitet och en pålitlig elektrisk motor är Delight perfekt för dagliga ärenden, familjeutflykter eller arbetspendling. Dess robusta konstruktion och moderna design gör det till ett utmärkt val för dem som söker en mångsidig transportlösning.

Tillbehör för Optimal Användning

Cargobike erbjuder även ett urval av tillbehör för att anpassa din lastcykel efter dina specifika behov.

2A AC 100-240V Batteriladdare

Pris: 499 kr

En extra batteriladdare för att hålla din Cargobike alltid redo för nästa äventyr. Kompatibel med olika modeller och bekväm att använda hemma eller på jobbet.

13Ah Batteri Classic/Flex

Pris: 4 395 kr

Ett kraftfullt batteri som ger extra räckvidd och prestanda till din Cargobike. Passar både Classic och Flex-modeller för att möta dina specifika krav.

FLEX – Anpassningsbar Lastcykel

Pris: 32 995 kr

Cargobike FLEX är designad för dem som vill ha anpassningsbarhet. Med Flex-systemet kan du enkelt byta mellan olika lastlådor och konfigurationer för att möta skiftande transportbehov.

Varför Cargobike?

Utforska Cargobike hos Elcykel24 och ta del av deras högt rankade produkter som ger en bekväm, praktisk och miljövänlig cykelupplevelse. Missa inte chansen att göra din cykeltur till en smidigare och mer hållbar upplevelse med Cargobike!