Sök
Stäng denna sökruta.

Elcykelpunkten är inte bara Sveriges största elcykelbutik på nätet – de är din ultimata destination för att utforska och uppleva den spännande världen av elcyklar. Specialiserade på försäljning av elcyklar och tillbehör, strävar Elcykel punkten efter att erbjuda det bästa urvalet och den bästa servicen för alla cyklister.

Varför Elcykelpunkten?

 1. Brett utbud av elcyklar: Vi erbjuder ett omfattande sortiment av elcyklar från några av de bästa varumärkena i branschen. Oavsett om du letar efter en stadscykel, mountainbike, lastcykel eller något annat, har vi något för alla.
 2. Expertis och rådgivning: Vårt team av cykelexperter finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta elcykeln för dina behov och preferenser. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att säkerställa att du får den bästa möjliga cykelupplevelsen.
 3. Fysiska butiker: För att göra din shoppingupplevelse ännu bättre har vi inte mindre än fem fysiska butiker runt om i landet, med fler butiker som öppnar inom kort. Besök oss i en av våra butiker för att provcykla din framtida elcykel och få personlig service av våra experter.

Topplista från Elcykelpunkten:

 1. Centurion E Street Unisex 48cm Mattsvart
  • Pris: 49 995 SEK
  • Lastcykel med plats för 2 barn och innovativa funktioner som USB-laddning i passagerarkabinen.
 2. Trek Verve+ 1 Lowstep Galactic Grey 400Wh
  • Pris: 20 624 SEK (tidigare 27 499 SEK)
  • Robust elcykel perfekt för daglig pendling och längre utflykter, utrustad med en Bosch Active Line-motor.
 3. Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt Disc Lowstep Röd
  • Pris: 34 995 SEK (tidigare 40 995 SEK)
  • Sportig elcykel med beltdrift och integrerat batteri från Bosch, idealisk för både stadskörning och äventyrsturer.

Elcykelpunkten omdöme


Att Elcykelpunkten har ett omdöme på 4,6 stjärnor över 400 recensioner på Google är ett imponerande betyg som tyder på en exceptionell kundupplevelse och hög kvalitet på deras produkter och service. En sådan hög betygssiffra indikerar att majoriteten av kunderna är mycket nöjda med sina erfarenheter av att handla från Elcykelpunkten.